Dupa 32 de ani, Pacala se intoarce cu o distributie de zile mari, cu un buget de peste 18 miliarde de lei, dar si cu niscaiva probleme de ordin financiar. Premiera e anuntata pentru luna aprilie. Regizorul Geo Saizescu, incapatanat de fel, a refuz

Dupa 32 de ani, Pacala se intoarce cu o distributie de zile mari, cu un buget de peste 18 miliarde de lei, dar si cu niscaiva probleme de ordin financiar. Premiera e anuntata pentru luna aprilie.

Regizorul Geo Saizescu, incapatanat de fel, a refuzat sa taie la montaj anume secvente, asa ca s-a trezit ca durata filmului depaseste cu mult standardele. Ce-i drept, este cam greu sa vinzi o pelicula de doua ore si jumatate.
BANII VORBESC! N-ar fi rau ca spectatorii sa se destinda atata vreme, dar ce sa te faci cu distribuitorii peliculei, care au inceput sa strambe din nas. Automat, va fi redus numarul proiectiilor, banii vor fi mai putini, d-astea...
Premiera comediei ""Pacala se intoarce"" va avea loc peste doua luni, dar nu la data de
1 aprilie, cum ar fi fost mai amuzant. Realizatorii viseaza la succesul pe care l-a obtinut odinioara ""Pacala"", in speranta ca cei 18 miliarde de lei investiti vor fi recuperati. Sa nu aiba insa cineva impresia ca banii ar fi ajuns: ""Ne-am trezit ca nu tinusem cont de alte patru decoruri, si nici de realizarea manuala a unor desene animate. Eu si tatal meu nu ne-am luat onorariul in plus, am mai scos si bani din buzunar"", spune Catalin, producatorul filmului, nimeni altul decat fiul celebrului Geo Saizescu.
FATA RASPOPITULUI. Este vorba despre o productie de familie, cu atat mai mult cu cat Catalin a cunoscut-o pe platourile de filmare pe cea care avea sa-i devina sotie, actrita Georgiana Paraschivescu, fiica Raspopitului. Pana sa se incheie filmarile, iata ca cei doi si-au oficializat relatia, iar fiica lor, Maria Saizescu, a fost distribuita, la varsta de o luna, in rolul fiicei lui Pacala: ""«Pacala se intoarce» este filmul vietii mele si nici nu ma gandesc sa nu se inghesuie romanii la casele de bilete. «Pacala» a fost vizionat de 23 de milioane de spectatori. E adevarat ca acum romanii prefera sa leneveasca in fata televizorului, ori sa mearga in baruri si mai putin la cinematograf, dar eu sunt convins ca pelicula va aduce incasari mari"", declara Catalin.
FINAL SCHIMBAT. Ca o curiozitate, va spunem ca scena de final a fost schimbata: ""Am tras mai multe cadre, cu cateva variante de fi-nal, alegand-o pe cea care ni s-a parut ca va fi pe gustul publicului nostru. Numai americanii mai vin cu astfel de scheme"". Se pare ca va exista inca o continuare a peripetiilor celebrului personaj. Si acum o veste buna: ""Pacala"" si ""Pacala se intoarce"" vor beneficia si de varianta DVD.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.