Cu cateva zile inainte de startul returului Diviziei A, atmosfera din Stefan cel Mare pare a fi extrem de tensionata. NEDORIT. Se pare ca joi dimineata Becali ar fi avut o disputa destul de dura cu vicepresedintele Gigi Netoiu, care seara s-ar fi

Cu cateva zile inainte de startul returului Diviziei A, atmosfera din Stefan cel Mare pare a fi extrem de tensionata.

NEDORIT. Se pare ca joi dimineata Becali ar fi avut o disputa destul de dura cu vicepresedintele Gigi Netoiu, care seara s-ar fi intalnit cu presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, si cu alti actionari. Sedinta a fost consacrata dezbaterilor pe marginea modalitatilor prin care s-ar putea infaptui despartirea de Ioan Becali. Ieri dupa-amiaza, inca presedinte executiv al ""cainilor"", Becali a oferit pentru Antena 1 o declaratie surprinzatoare prin care lasa de inteles ca va pleca de la Dinamo, dar nu in urma unui scandal. ""Nu m-am certat cu Netoiu, nu ma da nimeni afara, ne intelegem pe cale amiabila"", a declarat Becali.
VARIANTE. In cazul plecarii fostului impresar, Gigi Netoiu ar urma sa preia conducerea executiva a lui Dinamo. Astfel, actualul antrenor, spaniolul Esteban Vigo, va renunta si el, iar o posibila revenire a lui Ioan Andone, in prezent la Omonia Nicosia, pare a fi solutia cea mai plauzibila.

MINISTER


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.