Dupa ce am avut parte de un timp neobisnuit de cald pentru finele lunii februarie, de astazi vremea se va raci, iar precipitatiile care vor cuprinde treptat toata tara vor fi predominant sub forma de lapovita si ninsoare, potrivit unei atentionari em
Dupa ce am avut parte de un timp neobisnuit de cald pentru finele lunii februarie, de astazi vremea se va raci, iar precipitatiile care vor cuprinde treptat toata tara vor fi predominant sub forma de lapovita si ninsoare, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Desi valorile de temperatura se vor apropia de cele normale pentru aceasta data, trecerea se va face brusc, cu aproximativ 10 grade mai putin fata de temperaturile din ziua precedenta. In regiunile din sud si la munte, cantitatile de apa vor depasi 20 de litri/mp in interval de 24 de ore - astazi si maine in Dobrogea si in zona de campie a Banatului si a Olteniei vor fi numai ploi si lapovita. In plus, vantul va sufla tare in Muntenia si Dobrogea, precum si la munte. (Dana Purgaru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.