Desi patronul Stelei, Gigi Becali, priveste cu detasare returul cu Heerenveen, din ""16-imile"" Cupei UEFA, de maine seara, de la ora 19:00, de pe stadionul ""Lia Manoliu"", meciul se va disputa cu casa inchisa. Directorul executiv al FC Steaua,

Desi patronul Stelei, Gigi Becali, priveste cu detasare returul cu Heerenveen, din ""16-imile"" Cupei UEFA, de maine seara, de la ora 19:00, de pe stadionul ""Lia Manoliu"", meciul se va disputa cu casa inchisa.

Directorul executiv al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a anuntat ieri ca cele 42.000 de bilete puse in vanzare pentru intalnirea cu Heerenveen s-au epuizat. Avand in vedere ca pe stadion vor fi prezenti si cei aproximativ 8.000 de abonati ai ros-albastrilor, se estimeaza ca meciul va fi urmarit de aproximativ 50.000 de spectatori. Precedentul meci care a umplut tribunele celui mai mare stadion al tarii a fost Dinamo - Manchester United (1-2), disputat anul trecut, la data de 12 august.
INTERES. Incepand de luni, casele de bilete ale stadioanelor ""Steaua"" si ""Lia Manoliu"", dar si magazinul sponsorului de la magazinul ""Unirea"" au fost luate cu asalt de suporterii campioanei. Ieri-dimineata, gruparea din Ghencea a scos la vanzare si rezerva strategica de 4.000 de tichete, si acestea fiind epuizate pana in jurul orei 12:00. Joi, inaintea partidei, bilete nu s-ar mai putea gasi decat in jurul stadionului, la traditionalii bisnitari.
RELAXARE. Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit in stilu-i caracteristic despre meciul de maine seara. ""Nu am nici o emotie. Va fi distractie joi! Pentru turul urmator, vreau sa jucam cu Betis Sevilla, sa-i scoatem si pe spanioli, ca pe olandezi i-am batut"", a declarat boss-ul ros-albastrilor. Intrebat care ar fi diferentele intre actualul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu, si tehnicianul care a condus echipa in prima parte a sezonului, ucraineanul Oleg Protasov, Becali a spus: ""Olaroiu este mai mult cu tactica, nu mai iese un anumit jucator in relief, ci toti joaca pentru echipa"".

GOIAN MAI ASTEAPTA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.