James Bond are proteza
Noul agent 007, actorul britanic Daniel Craig, si-a pierdut cativa dinti in urma filmarii unei scene de lupta pentru noua pelicula a seriei James Bond, ""Casino Royale"". Stomatologul din Londra al actorului a fost chemat de urgenta la Praga pentru a-i repara dintii starului, care de acum inainte va juca in scenele de actiune din film purtand o proteza dentara. ""Daniel filma o scena de lupta cu niste cascadori, cand din greseala a primit un pumn in plina figura. S-a clatinat si si-a dus mana la gura, iar printre degete a inceput sa-i curga sange. A fost groaznic"", a relatat, sub protectia anonimatului, un membru al echipei de filmare.

Jennifer Aniston a ramas cu casa
Actorii Brad Pitt si Jennifer Aniston au cazut de acord asupra ""detaliilor"" financiare ale divortului lor, semnand in cele din urma o intelegere. Aniston va ramane in urma divortului cu resedinta in valoare de 29 de milioane de dolari din Beverly Hills, iar Brad Pitt va prelua controlul asupra companiei de film Plan B Productions. Lui Aniston ii revine insa o mica parte din actiunile acestei case de productie pe care o detinea in coproprietate cu fostul sau sot, actiuni care au fost evaluate la suma deloc de neglijat de 50 de milioane de dolari. Succesul Casei de productie Plan B a venit o data cu realizarea unei serii de 12 filme independente, cu buget limitat, dar care s-au bucurat de un real succes la public, printre acestea numarandu-se si ""Charlie And The Chocolate Factory"".

Emily Watson, candidata la Batman
Emily Watson ar putea juca rolul doctoritei Harleen Quinzel in urmatorul film cu eroul inaripat ""Batman"". Personajul, care a aparut recent in miniserialul ""TV Birds of Prey"", era un rezident in Spitalul psihiatric Arkham Asylum si a devenit fascinat de unul dintre pacientii aflati acolo, ""The Joker"". Mai tarziu, aceasta il va ajuta sa evadeze si ii va deveni partenera loiala si la fel de smintita. Daca producatorii decid sa includa si acest personaj in scenariu, Watson ar fi prima candidata pentru acest rol.

Citeste si:

Kylie se marita

Kylie Minogue isi va pune pirostriile cu iubitul ei, Olivier Martinez, in luna aprilie a acestui an, potrivit declaratiilor mamei acestuia. Rosemarie Martinez a marturisit revistei ""New Idea"" ca fiul ei si Kylie se vor cununa pe Insula Franceza de pe coasta Meloburne. Ceremonia va avea loc dupa nasterea primului copil al fratelui ei, Brendan. ""Fiul meu a promis ca va fi o zi ca-n povesti. Ma bucur ca intr-un final Kylie si Olivier o sa-si vada de planurile de viitor"", a mai spus Rosemarie. Kylie (37 de ani) si Martinez (40 de ani) sunt impreuna din februarie 2003 cand s-au intalnit la decernarea premiilor Grammy intr-un hotel din Los Angeles. (Raluca Grintescu)