In week-end-ul ce urmeaza vor avea loc ultimele spectacole organizate la Vatra Dornei cu prilejul ""Serbarilor Iernii"". Pe scena vor urca Aurel Moldoveanu, Demmo, Fix, Raul, Autentic si Ca$$a Loco. La sfarsitul acestei saptamani se vor

In week-end-ul ce urmeaza vor avea loc ultimele spectacole organizate la Vatra Dornei cu prilejul ""Serbarilor Iernii"". Pe scena vor urca Aurel Moldoveanu, Demmo, Fix, Raul, Autentic si Ca$$a Loco.

La sfarsitul acestei saptamani se vor incheia ""Serbarile Iernii"", manifestare organizata de Primaria Vatra Dornei si prezentata de catre baietii de la Ca$$a Loco.
ESTICI. Spectacolele au inceput la 6 ianuarie, data la care statiunea suceveana era plina de turisti veniti din Republica Moldova, Ucraina si Rusia. Acestia au ales sa petreaca Craciunul si Anul Nou pe stil vechi in Romania, atrasi de preturile de la unitatile hoteliere de aici. De fapt, prima jumatate a lunii ianuarie reprezinta varful de sezon in depresiunea Dornelor, gradul de ocupare la pensiunile din zona fiind de 100%.
ARTISTI. In fiecare week-end, pe scena amenajata la baza partiei Parc 1 au urcat cele mai tari trupe din muzica autohtona. Cei care au contribuit decisiv la succesul acestei manifestari au fost cei trei baieti de la Ca$$a Loco. ""Suntem foarte mandri ca am reusit sa ii facem fericiti pe dorneni si ca am contribuit la acest succes. Multumim celor de la Primaria si Consiliul Local Vatra Dornei pentru ceea ce au facut si ne dorim ca aceste manifestari sa se tina an de an"", a declarat Cosmin, unul dintre componentii trupei Ca$$a Loco.

CONTACT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.