Antrenorul Razvan Lucescu si presedintele Dinu Gheorghe sunt circumspecti inaintea returului cu Hertha, principala temere fiind legata de mentalitatea caracteristica nemtilor, care nu depun armele niciodata. Cu doua zile inaintea partidei retur cu

Antrenorul Razvan Lucescu si presedintele Dinu Gheorghe sunt circumspecti inaintea returului cu Hertha, principala temere fiind legata de mentalitatea caracteristica nemtilor, care nu depun armele niciodata.

Cu doua zile inaintea partidei retur cu Hertha, giulestenii sunt constienti de faptul ca soarta calificarii nu este inca pecetluita, in pofida victoriei cu 1-0, de la Berlin.
CONCENTRARE. Antrenorul Razvan Lucescu nu si-a putut ascunde ieri emotiile fata de apropierea meciului. ""Este o partida foarte dificila, chiar daca Hertha este intr-un moment de criza. Cunoscand bine mentalitatea nemtilor, ma astept la un meci pe viata si pe moarte. Contez pe orgoliul jucatorilor mei, dar si pe experienta lor si sunt convins ca vor reactiona asa cum trebuie la ora meciului"", a declarat tehnicianul.
ABSENTA. Daniel Niculae este refacut dupa accidentarea din meciul de la Berlin. Singura absenta este cea a lui Lucian Burdujan, care este suspendat pentru cumul de cartonase. ""Am facut apel la UEFA pentru anularea carto-nasului lui Burdujan, dar n-am rezolvat nimic. E pacat, pentru ca el s-a autoexclus si tot lui o sa-i fie cel mai greu. L-a tradat tineretea"", a afirmat Dinu Vama. Oficialul s-a aratat dezamagit de reteta financiara a partidei, care a fost ultima optiune pentru televiziunile germane.

Meciul va fi transmis de Antena 1


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.