Cuplul rus Tatiana Navka/ Roman Kostomarov a castigat luni seara proba de dans din concursul de patinaj artistic.
Prin victoria de la Torino, rusii, dubli campioni mondiali si tripli campioni europeni, au reusit sa obtina singurul titlu care
Cuplul rus Tatiana Navka/ Roman Kostomarov a castigat luni seara proba de dans din concursul de patinaj artistic.
Prin victoria de la Torino, rusii, dubli campioni mondiali si tripli campioni europeni, au reusit sa obtina singurul titlu care le lipsea din palmares. Argintul a revenit americanilor Tanith Belbin si Benjamin Agosto, iar bronzul ucrainenilor Elena Grusina/ Ruslan Gonsarov. La sarituri cu schiurile, in concursul pe echipe, medaliile de aur au revenit Austriei.
Tot luni seara, delegatia Austriei a fost iarasi in vizorul politiei italiene, care a efectuat o noua perchezitie la Pragelato, unde sunt cazati antrenorii echipei de schi fond. Sub acoperirea anonimatului, un martor a declarat ca actiunea a fost foarte violenta, o parte din mobilier fiind distrusa. RomAni In competiTie
Azi 18:00 Daniela Oltean, patinaj viteza (1.500 m) 20:00 Roxana Luca, patinaj artistic (programul liber) 20:30 Katalin Kristo, short track (1.000 m)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.