Daca vrei sa iti toci banii si nervii, nu trebuie sa faci altceva decat sa mergi la Predeal. Pe partie nu ai loc sa arunci un ac, iar la toate instalatiile de transport pe cablu se formeaza coada. Pe Valea Prahovei, ultima statiune care iti iese i

Daca vrei sa iti toci banii si nervii, nu trebuie sa faci altceva decat sa mergi la Predeal. Pe partie nu ai loc sa arunci un ac, iar la toate instalatiile de transport pe cablu se formeaza coada.

Pe Valea Prahovei, ultima statiune care iti iese in cale dupa Sinaia, Busteni si Azuga este Predealul. Ca sa iti petreci un week-end aici nu iti trebuie doar bani, ci si foarte multa rabdare. Altfel, risti sa te intorci acasa cu buzunarele goale si plini de nervi.
DORMITOARE. Conditiile de cazare in statiunea brasoveana sunt excelente, iar preturile sunt pentru buzunarul oricui. Agentiile de turism se plang de fiecare data ca nu gasesc locuri la unitatile hoteliere de trei si patru stele, in vreme ce proprietarii pensiunilor si ai vilelor bantuie prin fata garii in cautare de oaspeti care sa le completeze bugetul.
IN PALTON, DAa€™ PE SCHIURI. Sambata si duminica, si taranul, si fitosul, chiar daca stiu sa schieze sau nu, merg pe partie. Ca deh, nu poti sa vii la munte fara sa te duci pe partie. Numarul celor care casca gura de pomana exact pe mijlocul pistei il depaseste pe cel al schiorilor. Tot aici ai ocazia sa admiri noile colectii de blue-jeans. Imbracati cu haine de strada, multi turisti urca pe schiuri. Sportul asta nu este insa pentru oricine si stau mai mult tavaliti prin zapada.

ALB. Iubitorii sporturilor de iarna sunt prezenti la ""datorie""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.