Potrivit presei germane, Hertha Berlin, adversara giulestenilor din 16-imile Cupei UEFA, s-ar putea desparti de antrenorul Falko Gotz daca rateaza calificarea in optimi. Statistica nu este favorabila lui Gotz, echipa condusa de Razvan Lucescu (fo
Potrivit presei germane, Hertha Berlin, adversara giulestenilor din 16-imile Cupei UEFA, s-ar putea desparti de antrenorul Falko Gotz daca rateaza calificarea in optimi. Statistica nu este favorabila lui Gotz, echipa condusa de Razvan Lucescu (foto) fiind invincibila pe teren propriu in campionat si Cupa UEFA de unsprezece luni. Dupa ce a pierdut cu 0-1 in fata giulestenilor pe Olympiastadion, Hertha a pierdut pe teren propriu si in campionat, 1-2 cu Schalke, ajungand la al zecelea meci oficial consecutiv fara victorie.
Conducerea clubului este nemultumita de rezultatele obtinute in ultima perioada, reprosandu-i tehnicianului stilul defensiv, dar si faptul ca jucatorii i-au impus mentinerea brazilianului Marcelinho in primul 11.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.