Desi a acuzat probleme cardiace, schioara croata Janica Kostelici si-a adjudecat al patrulea titlu olimpic din cariera, impunandu-se in proba de combinata alpina. Kostelici mai cucerise trei medalii olimpice de aur la editia din 2002, de la Salt

Desi a acuzat probleme cardiace, schioara croata Janica Kostelici si-a adjudecat al patrulea titlu olimpic din cariera, impunandu-se in proba de combinata alpina.

Kostelici mai cucerise trei medalii olimpice de aur la editia din 2002, de la Salt Lake City. La Torino insa, croata a avut mari probleme de sanatate, din cauza aritmiei cardiace neputand lua startul la startul probei de coborare. Nici dupa cele doua manse de slalom din cadrul probei de combinata, cand ocupa doar un loc doi intermediar, nu se simtea prea bine, declarand ca nu stie daca poate concura si la coborare. Kostelici a luat startul pana la urma si, in ciuda problemelor de sanatate, le-a devansat pe Marlies Schild (Austria) si Anja Parson (Suedia), clasate pe urmatoarele locuri ale podiumului.
BIATLON. Biatlonista romana Dana Elena Potlogea s-a clasat pe locul 33 in proba de 10 kilometri urmarire, terminand cursa la aproape sase minute si jumatate in spatele castigatoarei, Kati Wilhelm din Germania. O alta sportiva din tara noastra, Alexandra Rusu, nu a terminat cursa.
HOCHEI. Elvetia este echipa-surpriza a competitiei olimpice de hochei. Dupa ce a pierdut categoric in fata Finlandei, 0-5, pentru elvetieni au urmat doua victorii in fata ultimelor doua campioane olimpice, 3-2 cu Cehia si 2-0 cu Canada. Ieri insa, Elvetia a facut iar un meci slab, remizand cu Germania, scor 2-2. Alte rezultate: Italia - Germania 3-3, Cehia - Finlanda 2-4, Kazahstan - Rusia 0-1, Suedia - Letonia 6-1, Slovacia - SUA 2-1, Rusia - Letonia 9-2. In competitia feminina, astazi va avea loc finala mare, Canada - Suedia, dar si ultimele meciuri de clasament.

CONTROALE ANTIDOPING


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.