Prezent in acest week-end la o intalnire cu reprezentantii Asociatiilor Judetene de Fotbal la Brasov, Mircea Sandu s-a aratat increzator ca echipa nationala va incepe in forta preliminariile CE 2008. In vederea celor trei meciuri din grupa G pe c

Prezent in acest week-end la o intalnire cu reprezentantii Asociatiilor Judetene de Fotbal la Brasov, Mircea Sandu s-a aratat increzator ca echipa nationala va incepe in forta preliminariile CE 2008.

In vederea celor trei meciuri din grupa G pe care tricolorii le vor disputa in acest an, cu Bulgaria acasa, cu Albania in deplasare si cu Belarusul pe teren propriu, presedintele FRF este optimist.
START. ""Am incredere ca in aceasta toamna vom face noua puncte. Nu cred ca este un handicap faptul ca incepem cu Bulgaria, pentru ca pana la urma trebuia sa incepem cu cineva. Ei au foarte multi jucatori buni, dar nu cred ca in acest moment acestia pot actiona ca o echipa"", a spus Sandu. In privinta oraselor care vor gazdui partidele echipei reprezentative, ""Nasua€™"" a declarat: ""Decizia de a juca intr-un oras sau altul apartine jucatorilor si antrenorilor, nu Federatiei. Personal, nu am superstitii, insa nu eu decid"".
SCUZE. Referitor la problema stadioanelor din Romania, Mircea Sandu a spus: ""Eronat, presa mi-a pus mie in carca problema stadioanelor, dar hai sa fim seriosi, nu o sa poata nici o federatie din lume sa faca stadioane, pentru ca unul costa de la 30-40 de milioane in sus. Este problema statului, pe care eu o spun de atata timp, asa ca poate ar fi cazul sa fiu si ascultat"".

ARBITRI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.