Ninsorile din ultimele zile au imbunatatit starea partiilor din Poiana Brasov. Toate instalatiile de transport pe cablu functioneaza, astfel ca nimic nu ii mai impiedica pe schiori sa se distreze in aceste zile in statiunea brasoveana. In fiecare week-end, partiile de schi din Poiana Brasov sunt pline de turistii in cautare de zapada. Instalatiile de transport pe cablu lucreaza la capacitate maxima, iar cabanele din Masivul Postavarul sunt pline. PERFECT. Daca ajungi in aceste zile in statiunea brasoveana, vei avea parte de o zapada foarte buna. Ninsorile din ultimele zile au imbunatatit starea partiilor, astfel ca gheata nu mai exista decat pe portiuni foarte mici. FACILITATE. Se poate cobori pe Subteleferic fara probleme, dupa ce pana acum cei mai multi schiori evitau aceasta partie. Este atat de multa zapada, incat orice partie poate fi abordata si de catre cei care nu practica sporturile de iarna de foarte mult timp. INTERNATIONAL. Ca de obicei, un numar mare de schiori provine din strainatate. Monitorii de la Scoala de Schi Ana, recunoscuta ca fiind cea mai buna din Europa, au de lucru cu turisti sositi in Poiana Brasov tocmai din Marea Britanie. De fapt, pe partie se aude mai mult engleza decat romana. Pana si angajatii de la instalatiile de transport pe cablu folosesc limba lui William Shakespeare. Vremea buna de ieri, cu mult soare, a oferit peisaje de vis. De la Cabana Postavarul s-au putut admira Muntii Bucegi si Fagaras, iar cine a urcat cu telecabina Capra Neagra a putut sa vada si Predealul. FERICIRE
""Nu este prima oara cand vin la Poiana Brasov in aceasta iarna. Zapada cum este acum nu a fost niciodata. Ma dau de sus, din Kanzel, pana jos, la telegondola""
Iulian Vlaicu, schior Bucuresti FASCINATIE
""Nu stiu sa schiez, dar am facut atat de multe poze cu telefonul mobil, incat am ramas fara baterie. Am urcat pana in varful Muntelui Postavarul si am putut sa vad partiile de la Predeal""
Ioana Ghinda, turista Slobozia NOUTATE