Anticari, colectionari dar si multi gura-casca iubitori de frumos si-au dat intalnire, in acest sfarsit de saptamana la ""Rom-Antique"". Inghesuiti chiar si pe holurile de la World Trade Plaza Sofitel, peste 70 de galeristi si anticari particulari
Anticari, colectionari dar si multi gura-casca iubitori de frumos si-au dat intalnire, in acest sfarsit de saptamana la ""Rom-Antique"". Inghesuiti chiar si pe holurile de la World Trade Plaza Sofitel, peste 70 de galeristi si anticari particulari din tara si din strainatate incearca sa ""fure"" privirile si, de ce nu, banii impatimitilor de vechituri de pret. Argintarie, tablouri, icoane, mobilier de arta, carti ingalbenite de vreme, ceasuri, sticlarie, monede, bijuterii si multe alte ""vechituri de pret"" - oferta este mult mai bogata decat de obicei. Bani sa ai in buzunar sau pe cartea de credit ca sigur pleci cu ceva la pachet.
""Maruntisuri"", dupa cum spun negustorii, ""ca piesele mari, de valoare se dau mai greu"". Vine omul, vede ceva ce-i place, studiaza obiectul, dar cand afla pretul cere numarul de telefon al ofertantului si se duce apoi acasa sa se mai gandeasca. Nu de alta dar achizitionarea unui tablou sau a unor piese de mobilier presupune o investitie de cateva sute sau chiar mii de euro. SI ASTAZI. Daca ideea de a va clati ochii cu ceva frumos va atrage, mai aveti timp pana in seara asta, la ora 18:00, sa dati o fuga. E un bun prilej sa va intalniti cu alti iubitori de arta, sa faceti schimb de impresii si, bineinteles, sa sondati piata. Poate, cine stie, plecati acasa cu o carte sau o bijuterie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.