Deputatul social-democrat Victor Ponta a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, la Targu-Jiu, ca PSD va cere demisia ministrului Justitiei, Monica Macovei, demersul urmand sa fie facut oficial saptamana viitoare. Ponta a precizat ca Macovei trebui
Deputatul social-democrat Victor Ponta a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, la Targu-Jiu, ca PSD va cere demisia ministrului Justitiei, Monica Macovei, demersul urmand sa fie facut oficial saptamana viitoare. Ponta a precizat ca Macovei trebuie sa demisioneze pentru felul in care a folosit Justitia in atacuri impotriva partidelor politice, dar si pentru ca a sfidat Parlamentul atunci cand a fost invitata la audieri. Deputatul a afirmat ca actualul ministru al Justitiei trebuie "sa elibereze scaunul respectiv" pentru a se putea ocupa mai bine de drepturile lui Gregorian Bivolaru. "Noi vom cere numirea unui ministru mai obiectiv si mai profesionist. Ne-am prezentat punctul de vedere si la consultarile cu presedintele Traian Basescu si consideram ca doamna ministru a depasit orice limita. Credem ca locul dumneaei este la o organizatie non-guvernamentala, de unde sa il poata proteja in continuare pe Gregorian Bivolaru", a mentionat Ponta. Deputatul PSD a criticat-o pe Monica Macovei si pentru felul in care Ministerul Justitiei a cerut Camerei Deputatilor permisiunea pentru perchezitionarea caselor lui Adrian Nastase. Victor Ponta a precizat ca Monica Macovei nu a formulat cererea respectiva corect. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.