Dupa victoria senzationala din Olanda, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica si-a indreptat gandurile spre startul returului si la lupta pentru titlu cu rivalii de la Dinamo.

Oficialul ros-albastrilor a nominalizat motivele pentru care se teme de formatia din Stefan cel Mare si a dezvaluit ce l-a determinat pe capitanul Stelei, Mirel Radoi sa paraseasca lotul national inaintea meciului cu Olanda.
TEMERI. ""Imi este frica de Dinamo. De ce? Din doua motive. Unu la mana, Dinamo conduce in clasament, iar acest lucru creeaza presiune. Doi la mana, Dinamo a reusit sa-si pastreze lotul cu care a ajuns pe locul 1 la finalul turului, dar a si facut trei transferuri importante: Dan Alexa, Cristian Munteanu si Claudiu Niculescu"", a declarat Mihai Stoica. ""Teoretic, forta lui Dinamo a crescut foarte mult. Atat la Dinamo, cat si la Steaua s-a mai produs o schimbare esentiala: antrenorul. Sa vedem ce va insemna asta in economia ambelor echipe"", a incheiat subiectul managerul general al ros-albastrilor.

LUCID. MM se teme de Dinamo