O echipa a televiziunii Discovery, a sosit vineri in comuna doljeana Celaru pentru a realiza un documentar despre cazul moroiului din satul Marotinu. La sfarsitul anului 2003, sase rude ale defunctului Petre Toma, in frunte cu Gheorghe Marinescu
O echipa a televiziunii Discovery, a sosit vineri in comuna doljeana Celaru pentru a realiza un documentar despre cazul moroiului din satul Marotinu.

La sfarsitul anului 2003, sase rude ale defunctului Petre Toma, in frunte cu Gheorghe Marinescu (foto), au deschis mormantul raposatului, i-au ars inima si au baut cenusa dizolvata in apa. In acest fel, rudele credeau ca vor scapa de batran, care, in opinia lor, devenise moroi si ii bantuia. Cazul, devenit dosar penal, a interesat multa vreme mass-media din Romania si din strainatate. Echipa Discovery, aflata la Celaru, a stat de vorba doar cu politistii si cu procurorii, explicandu-le acestora ca nu vor ca presa romana sa afle despre reportaj.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.