Cel mai experimentat si iubit jucator al lui Anderlecht, suedezul Par Zetterberg a declarat vineri seara, ca dedica victoria cu 2-0 obtinuta in derby-ul local cu FC Bruxelles celor doi fosti colegi, romanul Marius Mitu si belgianul Laurent Delorge
Cel mai experimentat si iubit jucator al lui Anderlecht, suedezul Par Zetterberg a declarat vineri seara, ca dedica victoria cu 2-0 obtinuta in
derby-ul local cu FC Bruxelles celor doi fosti colegi, romanul Marius Mitu si belgianul Laurent Delorge (foto), concediati din cauza implicarii in scandalul pariurilor.

""Le dedicam aceasta victorie lui Marius Mitu si lui Laurent Delorge, doi oameni extraordinari. E o situatie dificila pentru noi toti"", a spus Zetterberg, autorul celui de-al doilea gol al lui Anderlecht.
PRIETEN. Mitu afirmase, intr-un interviu acordat cotidianului La Derniere Heure, ca Zetterberg i-a fost mereu alaturi de cand a ajuns la gruparea din capitala Belgiei. Vineri, si Paul Put, antrenorul de la Mouscron, a fost demis in urma scandalului de coruptie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.