Liderul trupei Directia 5 Componenta trupei Directia 5: Marian Ionescu (chitara bass), Tete (tobe), Nicu Damalan (chitara) si Cristi Enache (voce) Grupul a luat fiinta in anul 1991 la Bucuresti Albume: ""La vulturul de mare cu pestele in ghe
Liderul trupei Directia 5
Componenta trupei Directia 5: Marian Ionescu
(chitara bass), Tete (tobe), Nicu Damalan (chitara) si Cristi Enache (voce)
Grupul a luat fiinta in anul 1991 la Bucuresti
Albume: ""La vulturul de mare cu pestele in gheare"" (1992); ""Seductie"" (1993); ""Superstar"" (1999); ""De 10 ani"" (2002); ""Promisiuni"" (2003)

Marian Ionescu & Co au sustinut aseara pe scena Salii Palatului din Bucuresti concertul intitulat ""Cu nimeni nu te-as inlocui"". Lumini speciale, videoproiectie, videowall, artificii, dar si decoruri speciale au fost ingredientele unui show ce s-a dorit a fi un cadou oferit tuturor indragostitilor. Evenimentul a fost totodata un prilej de sarbatorire a 15 ani de activitate a trupei, dar si un prilej pentru lansarea DVD-ului cu acelasi nume. Intr-un spectacol ce a durat mai bine de doua ore, Directia 5, unul dintre cele mai in voga grupuri ale momentului din Romania, si-a incantat fanii cu melodiile de succes compuse din 1991 pana in 2005. Pentru concertul grandios de aseara si pentru implinirea a 15 ani de cand muzica lor cucereste, prin stilul inconfundabil, noi si noi fani, Jurnalul National il declara pe liderul Directia 5 ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.