Jackpotul castigat ieri in cadrul concursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta!"" are, de fapt, doua castigatoare: Mariana Deak (52, dreapta) si Mihaela Spataru (20, stanga), ambele din Brasov, colege de serviciu. ""Nu ratez, cu si
Jackpotul castigat ieri in cadrul concursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta!"" are, de fapt, doua castigatoare: Mariana Deak (52, dreapta) si Mihaela Spataru (20, stanga), ambele din Brasov, colege de serviciu.
""Nu ratez, cu siguranta, nici una dintre editiile de miercuri, pentru suplimentul Secretele Bucatariei, dar de cand am aflat de concurs, am decis, impreuna cu colega mea, sa participam zilnic: cumpara fiecare cate un ziar si impartim castigul"", spune Mariana.
Mihaela este si ea o cititoare fidela a Jurnalului National: ""Banii castigati astazi sunt un cadou foarte potrivit pentru Valentinea€™s Day"".
Mariana Deak, cea care ne-a sunat pentru a inregistra talonul cu seria castigatoare a Jackpotului de 19 milioane de lei, planuieste sa foloseasca neasteptatul cadou pentru a cumpara un dar Alexiei, nepotica ei, de doi ani si trei luni.
Ambele castigatoare ale Jackpotului de ieri planuiesc sa alature premiului in bani si un Logan Diesel.
De aceea, pentru dublarea sanselor, cele doua doamne vor deveni, de acum, si cititoare ale Gazetei Sporturilor!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.