O partida de vanatoare nu este intotdeauna doar un prilej de destindere. De multe ori, protagonistii gresesc tinta si totul se transforma intr-o tragedie.
Asa s-a intamplat si in cazul vicepresedintelui american, Richard Cheney, care a impusc
O partida de vanatoare nu este intotdeauna doar un prilej de destindere. De multe ori, protagonistii gresesc tinta si totul se transforma intr-o tragedie.
Asa s-a intamplat si in cazul vicepresedintelui american, Richard Cheney, care a impuscat din greseala un prieten septuagenar. Avocatul Harry Whittington, in varsta de 78 de ani, se afla in stare stationara dupa ce a fost adus sambata seara la Spitalul Christus Spohn din orasul Corpus Christi (Texas), a declarat Yvonne Wheeler, purtatorul de cuvant al unitatii medicale. DAT DE GOL. Pentru prima data, despre incident a relatat publicatia Caller-Times din Corpus Christi, in timp ce biroul vicepresedintelui Statelor Unite nu a oferit informatii decat la circa 24 de ore de la incident. Katharine Armstrong, in proprietatea careia se afla ferma unde avea loc vanatoarea, a fost martora la incident. Ea a povestit ca Cheney, un vanator experimentat, nu si-a dat seama ca Whittington revenise in grup, pentru ca acesta nu anuntase acest lucru, asa cum ar fi trebuit. ""Victima a fost ranita pe partea dreapta a fetei, la umar, piept si coaste"", a povestit femeia, adaugand ca medicii lui Cheney i-au acordat primul ajutor ranitului inainte de a fi dus la spital.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.