Sanpaolo IMI Bank Romania a raportat pentru anul trecut un profit net de 4,2 milioane euro, in crestere cu 82% fata de rezultatul net consemnat in 2004, se arata intr-un comunicat al bancii remis agentiei Mediafax. Soldul creditelor bancii a avansat
Sanpaolo IMI Bank Romania a raportat pentru anul trecut un profit net de 4,2 milioane euro, in crestere cu 82% fata de rezultatul net consemnat in 2004, se arata intr-un comunicat al bancii remis agentiei Mediafax. Soldul creditelor bancii a avansat in 2005 cu 83%, atingand la sfarsitul lunii decembrie 109,3 milioane euro. Dinamica activelor s-a plasat sub cresterea portofoliului de finantari, dar cu un ritm bun, de 74%. Totalul activelor IMI Bank a depasit 200 de milioane euro. Sanpaolo IMI Bank Romania este o filiala a grupului italian Sanpaolo IMI, care a preluat in urma cu trei ani pachetul majoritar de actiuni al West Bank. In prezent, banca detine o retea de 27 puncte operative, din care 18 sucursale, opt agentii si un punct de schimb valutar.

Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National

Abonează-te pe

Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.