Indicele de incredere industriala calculat de Grupul de Economie Aplicata (GEA) pentru primul trimestru inregistreaza o valoare negativa pentru prima oara de la lansarea de acum un an. Pe o scala de la - 100 la +100, acesta a avut valoarea d
Indicele de incredere industriala calculat de Grupul de Economie Aplicata (GEA) pentru primul trimestru inregistreaza o valoare negativa pentru prima oara de la lansarea de acum un an.

Pe o scala de la - 100 la +100, acesta a avut valoarea de - 6. Pana acum valoarea minima a indicelui a fost de 2,2, iar cea maxima de 14,5. Singurele sectoare in care se asteapta o evolutie pozitiva sunt industria mijloacelor de calcul si metalurgia. ""Conjuncturile nefavorabile si rezultatele sub asteptari din 2005 s-au acumulat si au redus increderea managerilor din industrie"", se arata in Buletinul Industrial al grupului. (Adrian Mihai)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.