Cu patru zile inaintea intalnirii cu Hertha din Cupa UEFA, rapidistii si-au asigurat un moral beton, obtinand sambata cea de-a treia victorie consecutiva in stagiul de pregatire din Elvetia. NOROC. Desi adversarii de la FC Baulmes se afla pe locul 7

Cu patru zile inaintea intalnirii cu Hertha din Cupa UEFA, rapidistii si-au asigurat un moral beton, obtinand sambata cea de-a treia victorie consecutiva in stagiul de pregatire din Elvetia.
NOROC. Desi adversarii de la FC Baulmes se afla pe locul 7 din divizia secunda elvetiana, acestia au fost invinsi de ""feroviari"" de abia in minutul 80, printr-un autogol. Dominati de gazde in prima repriza, elevii lui Razvan Lucescu au echilibrat jocul in partea a doua, cand Pancu a avut doua mari ocazii de gol. Pana la urma, dupa un schimb de pase intre Buga si Burdujan, unul dintre fundasii elvetienilor a deviat balonul in propria poarta. Lucescu i-a introdus din primul minut pe Apula - N. Constantin, Maftei, Perja - I. Stancu, N. Grigore, Pancu, Karamian - V. Negru, D. Niculae, Vasilache, pentru ca in repriza a doua giulestenii sa evolueze in formula Minca - M. Constantin, Perja (Adr. Rusu a€˜81), I. Rada - Badoi,
R. Stancu, Dica, I. Stancu - Pancu, Burdujan, Buga. Dupa ce a acuzat niste dureri lombare, portarul Danut Coman a fost menajat in perspectiva meciului cu Hertha, in aceeasi situatie gasindu-se si mijlocasul Marius Maldarasanu (foto). (Dragos Stoica)

HERTHA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.