Interpreta
Varsta: 31 de ani
Absolventa a Facultatii de Arta Teatrala din Tg. Mures

Ada Milea prezinta maine, pe scena Teatrului Odeon, spectacolul ""Quijote"". Piesa propusa de interpreta publicului este o poveste inspirata din scrierile lui Miguel de Cervantes Saavedra. Din distributia de exceptie fac parte: Dorina Chiriac in rolul lui Sancho, Romulus Chiciuc - un alt Sancho (vioara), Ada Milea - Quijote (voce), Adrian Cristescu (pian) si Bogdan Burlacianu la chitara. Ada Milea are si un album, aparut la sfarsitul anului 2005, intitulat dupa cartea scriitorului spaniol. ""Am incercat sa scot din timp si spatiu toata povestea. De asta ea seamana cu mine sau cu cine o rescrie.
E o carte-n carte-n carte-n carte... o carte pe care cititorul-privitor-ascultator o are-n fata timp de o ora, o carte-n care sunt doi Sancho si doi
Quijote (fiecare personaj are un dublu muzical)"", spunea Ada la lansarea proiectului ""Quijote"", la care au luat parte toti actorii care vor juca si maine pe scena Teatrului Odeon. Pentru o poveste despre vestitul ""Quijote"" intr-o varianta inedita, Jurnalul National o declara pe Ada Milea ""Omul zilei"".