La Reality TV debuteaza miercuri, 15 februarie, o serie interesanta ce exploreaza misterele lumii. In fiecare saptamana, prezentatoarea Jane Goldman, autoarea romanelor de mare succes inspirate de Dosarele X, invata metode psihice noi de la un e

La Reality TV debuteaza miercuri, 15 februarie, o serie interesanta ce exploreaza misterele lumii.

In fiecare saptamana, prezentatoarea Jane Goldman, autoarea romanelor de mare succes inspirate de Dosarele X, invata metode psihice noi de la un expert in domeniul paranormalului. La finalul fiecarei investigatii, Jane este testata in fata unei audiente de sceptici.
INTALNIRI. Jane va dobandi cunostinte despre psihometrie (abilitatea psihicului de a lua informatie despre un obiect prin simpla atingere), va incerca sa desluseasca tainele tarotului, ale astrologiei, ale artei radiesteziei, hipnozei sau ale tehnicii japoneze de vindecare Reiki. Concentrandu-se pe aceasta straveche arta japoneza, Jane investigheaza natura vindecarii psihicului. Astfel, ea incearca sa descopere ceea ce multi oameni cred ca este unul dintre cele mai bune lucruri ale paranormalului. Intr-un alt episod, Jane incearca sa descopere misterele religiilor Wiccan. Marea Britanie este casa a peste 20.000 de vrajitoare practicante si, in timp ce descopera traditiile magice, Jane face echipa cu comediantul David Baddiel pentru a face o vraja care ar putea avea efect asupra sotului ei, Jonathan Ross. Jane invata de asemenea anticele si misterioasele arte ale predictiei clarvizionare. Soarta si destinul sunt puse la incercare cand ea descopera cum sa citeasca in globul de cristal si in frunzele de ceai. Scriitoarea se intalneste cu adevaratii Monsieur si Madame Zelda care si-au dedicat vietile predictiei sosirii acelui inalt, intunecat si frumos strain. Prezentatoarea incearca sa se conecteze cu spiritele calauzitoare, precum si sa vorbeasca cu un artist al psihicului, in incercarea de a demonstra ca exista viata dupa moarte. Toate acesta le puteti afla urmarind ""Lumea misterioasa a lui Jane Goldman"" in fiecare miercuri, de la ora 22:30.
IMPRESII. Nu incape indoiala ca toate aceste experimente au impresionat-o pe autoare. Insa cel mai mult a uimit-o un preot voodoo din New Jersey. ""Ne-a explicat intr-un mod foarte clar tehnicile voodoo. Eu si echipa mea am plecat cu sentimentul ca am invatat foarte multe despre aceasta religie. A fost ciudat sa-l urmarim cum este posedat de spirite, cum isi da foc la maini sau cum sacrifica un pui. Daca n-am fi vorbit cu el inainte, ar fi fost foarte infricosator sa urmarim toate aceste manifestari"", a declarat prezentatoarea. Nici parapsihologul Ciaran Oa€™Keefe n-a ""lasat-o rece"": ""Mi-a placut foarte mult sa lucrez cu el. Este sceptic, dar, totodata, foarte pasionat de cazurile care sunt foarte greu de explicat rational"".

PREFERINTE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.