Piata rezidentiala din provincie infloreste, in ciuda ideii ca doar bucurestenii au bani sa cumpere locuinte noi. Preturile tin si ele pasul cu cele din Capitala, se invartesc in jurul a 700-800 de euro/mp. Dupa Timisoara, Cluj, Iasi sau Brasov,

Piata rezidentiala din provincie infloreste, in ciuda ideii ca doar bucurestenii au bani sa cumpere locuinte noi. Preturile tin si ele pasul cu cele din Capitala, se invartesc in jurul a 700-800 de euro/mp.

Dupa Timisoara, Cluj, Iasi sau Brasov, a venit si randul locuitorilor din Ramnicu-Valcea, Pitesti si Sibiu sa beneficieze de aparitia in orasul lor a unor parcuri rezidentiale, dupa modelul celor din tarile occidentale. Paza 24 de ore din 24, internet prin cablu, piscina si finisaje de ultima ora.
PRIMAVARA PARK, LA VALCEA. La intrarea in municipiul Ramnicu-Valcea, in comuna Vladesti, va aparea un ansamblu rezidential compus din 30 de case si un centru comercial cu trei niveluri. Locuintele vor avea suprafete cuprinse intre 180 si 207 metri patrati si preturi intre 69.000 si 98.000 de euro. Parcul se intinde pe o suprafata de 7.600 de metri patrati, valoarea investitiei fiind estimata la circa 2,5 milioane de euro. ""Lucrarile la Complexul Primavara Park vor incepe in luna februarie si vor fi incheiate inainte de sfarsitul anului"", a declarat Laurentiu Nisipeanu, directorul comercial al firmei Electronics, care construieste ansamblul. El a adaugat ca locuintele vor avea curte proprie si vor dispune de instalatii de canalizare, curent electric si gaze naturale, precum si de sistem video de supraveghere.
PITESTI: 52 DE CASE NOI. La numai 2,5 km de centrul orasului, in proximitatea cartierului Trivale, se va construi un nou ansamblu rezidential ce va fi compus din 12 vile individuale si 40 de vile tip duplex. Acestea vor avea parter, un etaj plus mansarda si o bucata de teren care variaza intre 220 si 500 mp. Preturile difera si ele, pleaca de la 90.000 de euro si ajung pana la 150.000 de euro. Intreaga investitie este de aproximativ trei milioane de euro, fiind prima de acest gen din orasul Pitesti.
SIBIU: ANSAMBLUL ANA. Complexul rezidential Ana se afla situat pe directia Sibiu-Medias, la 4 km distanta de Sibiu. Are o suprafata totala de 40.300 mp, din care 31.300 mp reprezinta parcele individuale, 6.500 mp sunt alocati retelei stradale si 2.500 mp sunt destinati spatiilor verzi si constructiilor tehnico-edilitare. Cele 64 de parcele disponibile din cadrul ansamblului au suprafete cuprinse intre 400 si 600 mp. Doritorii au la dispozitie sase modele de vile la preturi care pleaca de la 49.000 de euro si ajung pana la 121.000 de euro. La aceste costuri se adauga pretul terenului de 35 de euro/mp.

DEZVOLTARE HAOTICA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.