Nici nu s-a anuntat bine lista cu semifinalistii pentru Eurovision, ca Paula Seling, Sistem, Blondy si Heaven si-au anuntat retragerea din concurs. Organizatorii au fost nevoiti sa foloseasca artistii de pe banca de rezerva: Gasca de acasa, Delia
Nici nu s-a anuntat bine lista cu semifinalistii pentru Eurovision, ca Paula Seling, Sistem, Blondy si Heaven si-au anuntat retragerea din concurs.

Organizatorii au fost nevoiti sa foloseasca artistii de pe banca de rezerva: Gasca de acasa, Delia si Marius Dragomir. Interesant este faptul ca Mike Peterson, care fusese admis in semifinala cu doua piese, a ales sa participe doar cu ""Prin iubire salvam planeta"", melodia pe care o canta in duet cu Maria Radu.
UITE PIESA, NU E PIESA! Se pare ca anul acesta Eurovisionul este plin de surprize. Umberto Tomassi, compozitorul cu patru cantece castigatoare (""Reeditarea succesului"" - Sistem, ""Sentiment"" - Blondy, ""Dragoste in univers"" - Heaven si ""Experienta primeaza"" - Delia), este nimeni altul decat Costi Ionita. Greu de crezut, nu-i asa? Se pare ca manelistul a reusit sa-i fenteze atat pe artisti, cat si pe membrii juriului. Compozitorul a inscris piesele fara ca interpretii sa stie, iar specialistii au ales piesele crezand ca sunt scrise de Umberto Tomassi. Daca ar fi stiut ca in spatele lui se afla Costita, operele n-ar mai fi avut parte de semifinale. ""Am vrut sa le demonstrez specialistilor ca piesele mele sunt bune si ca nu le-ar fi ales daca ar fi stiut ca sunt ale mele"",
ne-a declarat zambind stapanul. Nota zece pentru ingeniozitate! Dar cum ar trebui rasplatit Costi pentru urmatoarea fapta? Piesa ""Sentiment"" pe care a inscris-o la preselectie ca fiind interpretata de Blondy este, de fapt, un demo cu o tanara necunoscuta. Mai exact, ceea ce juriul a ascultat si a votat ca fiind Blondy nu era deloc vocea Andreei Banica. Aceasta nu-si aduce aminte sa fi inregistrat vreodata o piesa cu Costi Ionita. Bineinteles ca Andreea s-a retras din concurs, pentru ca ""Sentiment"" nu era cantata de ea. Ramane de vazut ce pedeapsa va primi compozitorul Umberto Tomassi, pardon, Costi Ionita, pentru acest joc de glezne. (Dana Andronie)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.