In primul meci amical sustinut in Turcia, vicecampioana Dinamo a intalnit campioana en-titre a Bulgariei, TSKA Sofia. ""Cainii"" lui Esteban Vigo au fost invinsi cu 4-2. DEBUT. La echipa bulgara a debutat ex-stelistul Eugen Trica, recent transfer
In primul meci amical sustinut in Turcia, vicecampioana Dinamo a intalnit campioana en-titre a Bulgariei, TSKA Sofia. ""Cainii"" lui Esteban Vigo au fost invinsi cu 4-2.

DEBUT. La echipa bulgara a debutat ex-stelistul Eugen Trica, recent transferat de TSKA din Israel, de la Maccabi Tel Aviv. Titular, mijlocasul roman a avut o prestatie foarte buna, deschizand scorul in minutul 15, cu o lovitura de cap din plonjon in urma unei centrari a lui Yanev.
EVENIMENTE. Dupa egalarea reusita de Niculescu, bulgarii au preluat din nou initiativa, intrand in avantaj la pauza gratie golului marcat de Todorov in minutul 45. La doar un sfert de ora dupa pauza, TSKA si-a majorat avantajul, prin ecuadorianul Furtado. Danciulescu a redus din handicap in minutul 69, reluand o centrare a lui Fl. Petre, insa bulgarii au refacut diferenta patru minute mai tarziu, prin acelasi Furtado. Iata echipa cu care a inceput Esteban Vigo: Gaev - Mihut, Galamaz, L. Goian, Pulhac - Fl. Petre, Alexa, Grigorie, Vl. Munteanu - Danciulescu, Cl. Niculescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.