In cursul zilei de ieri, LPF a stabilit televizarile pentru primele patru etape din cadrul returului, al carui start este programat la inceputul lunii martie. LUPTA. Practic, returul va debuta pe data de 3 martie, ora 15:30, o data cu transmitere
In cursul zilei de ieri, LPF a stabilit televizarile pentru primele patru etape din cadrul returului, al carui start este programat la inceputul lunii martie.

LUPTA. Practic, returul va debuta pe data de 3 martie, ora 15:30, o data cu transmiterea meciului dintre Gloria Bistrita si Jiul Petrosani, pe Telesport. De remarcat faptul ca, in aceasta prima etapa a celei de-a doua parti a campionatului, vor fi televizate in direct toate cele opt partide, spre deosebire de urmatoarele trei etape, cand au fost alese numai cate sapte meciuri. Prima runda a returului nu programeaza intalniri explozive, mizele urmand sa fie mai mult la lupta pentru evitarea retrogradarii, avand in vedere ca echipele care lupta sa ramana pe prima scena vor juca toate in deplasare, cu exceptia lui FCM Bacau, care va intalni acasa pe FC National.
DERBYURI. Capetele de afis ale etapei a 17-a vor fi FC Arges - Rapid si FC National - Steaua, ambele partide urmand sa se dispute duminica, 12 martie, si fiind transmise de National TV (15:30), respectiv TVR 1 (20:30). Cea de-a treia etapa va aduce in fata microbistilor si primul derby adevarat, Steaua urmand sa joace acasa cu ""Poli"" Timisoara, pe 19 martie, cu incepere de la 20:30 (TVR 1). Ultima etapa pentru care se cunosc televizarile este a 19-a, cand Rapid se va deplasa la Timisoara (20:30 - TVR 1).
AMANARE. Tot ieri, Comisia de Disciplina a LPF a hotarat amanarea judecarii litigiului dintre Rapid si Steaua privind distrugerile provocate la meciul din tur de fanii ""militarilor"" in Giulesti. Secretarul general al Rapidului, Constantin Zotta, a declarat ca gruparea sa nu urmareste decat recuperarea prejudiciilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.