Baiatul din imagine are 11 ani si este din Tulcea. A disparut la 3 februarie, cand a plecat de acasa, lasand un bilet in care scria ca se afla la un coleg si ca revine a doua zi. Are 1,50 m inaltime, par saten, ochii verzi, iar la data disparitie
Baiatul din imagine are 11 ani si este din Tulcea. A disparut la 3 februarie, cand a plecat de acasa, lasand un bilet in care scria ca se afla la un coleg si ca revine a doua zi.

Are 1,50 m inaltime, par saten, ochii verzi, iar la data disparitiei era imbracat cu pantaloni de trening negri, din fas, hanorac verde din fas, caciula si fular din lana, in carouri, cizme din vinilin negre. Observatii: frecventeaza salile de internet din oras. Cei care l-au vazut pe Codrut sau pot oferi informatii care sa ajute la gasirea lui sunt rugati sa sune la 112 sau la redactia Jurnalului National.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.