Blocuri de cristal gravate cu imaginea grafica a aripii Senatului din Palatul Parlamentului, platouri din tabla argintata de toate dimensiunile gravate cu aceeasi imagine a locului de munca si ceva brelocuri pe care sa fie inscriptionata, evident, to
Blocuri de cristal gravate cu imaginea grafica a aripii Senatului din Palatul Parlamentului, platouri din tabla argintata de toate dimensiunile gravate cu aceeasi imagine a locului de munca si ceva brelocuri pe care sa fie inscriptionata, evident, tot sigla Senatului.

La acestea se mai adauga si ceva obiecte din sticla sau portelan, ca si obiecte de arta populara mestesugareasca, toate personalizate prin ambalaj. Prin asta si-au propus alesii nostri din Senat sa se remarce in fata oaspetilor care le vor trece pragul in cursul acestui an, caci toate aceste obiecte, pentru a caror achizitionare se vor da aproape 200 milioane de lei, vor fi facute cadou de senatori delegatiilor parlamentare straine. Grijulii din fire, senatorii s-au gandit sa rezolve aceasta problema si pentru generatia urmatoare de parlamentari, astfel ca lista obiectelor care trebuie achizitionate este facuta si pe perioada 2006-2010. In aceasta lista insa figureaza si ""noutati"": portvizite din piele, cravate si baticuri sau set de butoane, ac de cravata si insigna din metal aurit sau argintat. Toate, desigur, decorate cu imaginea grafica a Senatului. (Aniela Nine)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.