FC VASLUI. La finalul jocului castigat cu 1-0 in fata celor de la Pandurii Targu-Jiu, prin autogolul lui Popete, ambele tabere au acuzat arbitrajul. ""Ne-a fost refuzat un penalty clar. Ii astept pe adversarii nostri, care se mai plang de arbitraj, c
FC VASLUI. La finalul jocului castigat cu 1-0 in fata celor de la Pandurii Targu-Jiu, prin autogolul lui Popete, ambele tabere au acuzat arbitrajul. ""Ne-a fost refuzat un penalty clar. Ii astept pe adversarii nostri, care se mai plang de arbitraj, cu probe
concludente"", a declarat Adrian Porumboiu, principalul finantator al moldovenilor.
La randul sau, antrenorul oaspetilor, Eugen Neagoe, era revoltat impotriva arbitrajului: ""Este inadmisibil sa se arbitreze asa la asemenea nivel. Nu am fost lasati sa jucam. Sper ca pe viitor sa fim arbitrati corect"".

FC ARGES. Aflat la al treilea succes consecutiv cu gruparea pitesteana, 1-0 cu Ceahlaul, mana-gerul general, Dorinel Munteanu, a fost contestat de presedintele de onoare al nemtenilor, Gheorghe Stefan. ""Toata stima pentru trecutul sau, insa la acest meci nu avea dreptul sa stea pe banca tehnica, este impotriva regulamentului. In plus, a influentat si arbitrajul"", a spus Stefan. Dupa meci, patronul pitestenilor, Cornel Penescu, a declarat ca l-ar dori pe dinamovistul Ionel Ganea: ""Mi-ar placea sa mi-l fac cadou de Craciun. Stiu ca se afla sub contract, dar as vrea sa vina la FC Arges"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.