O delegatie de oameni de afaceri si reprezentanti ai camerelor de comert din judetele romanesti de pe malul Prutului s-a deplasat la Chisinau, impreuna cu conducerea Camerei de Comet si Industrie a Romaniei (CCIR) si cu cea a Camerei de Comert si Ind
O delegatie de oameni de afaceri si reprezentanti ai camerelor de comert din judetele romanesti de pe malul Prutului s-a deplasat la Chisinau, impreuna cu conducerea Camerei de Comet si Industrie a Romaniei (CCIR) si cu cea a Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB).

""Ne-am dus cu proiecte concrete, deoarece, o data cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, relatiile romano-moldovenesti vor intra intr-o noua lumina"", a declarat Victor Babiuc, presedintele CCIR. El a precizat ca oamenii de afaceri din Romania doresc sa construiasca o hidrocentrala in Basarabia, sa deschida o fabrica de bioenergie pe malul Prutului care prelucreaza sfecla de zahar si sa cumpere o serie de spatii comerciale scoase la vanzare in Republica Moldova.
Totodata, delegatia din Romania a participat la cea de-a cincea editie a expozitiei Fabricat in Moldova, desfasurata sub inaltul patronaj al Guvernului din Republica Moldova. Oamenii de afaceri din Romania au avut si un stand care a fost organizat de Romexpo. (Daniela Ivan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.