Vitalie Dobanda (foto) a obtinut ieri de la CNA un ragaz pentru depunerea tuturor actelor care vin sa faca lumina in privinta actionariatului Realitatea TV.
Actionarii Realitatea Media SA sunt Blue Link Comunicazioni Cipru - 54,997%, Federa
Vitalie Dobanda (foto) a obtinut ieri de la CNA un ragaz pentru depunerea tuturor actelor care vin sa faca lumina in privinta actionariatului Realitatea TV.
Actionarii Realitatea Media SA sunt Blue Link Comunicazioni Cipru - 54,997%, Federatia Petrom a Sindicatelor Libere Independente a Asociatiilor si Ligilor Apolitice din Ramura Industriei Petroliere - Romania FSLI Petrom - 25%, Petrom Service SA - 10%, Global Video Media SA - 10% si Luca Liviu, Toroipan Gheorghe Cristian si Luha Eugen Gheorghe cu cate 0,001%. Vitalie Dobanda, ""interpusul"" lui Sorin Ovidiu Vintu, a afirmat in sedinta de ieri a CNA ca detine suta la suta din capitalul companiei cipriote pentru familia Vintu, in baza unui ""contract de incredere"".
Insa, dupa spusele lui Dobanda, la un moment dat, acest contract va fi transformat intr-o cedare de actiuni, caz in care va trebui sa aduca alt set de documene la CNA. Pe langa actele care arata foarte clar cine sunt actionarii Realitatea, omul lui Vintu a mai adus la CNA si documentele privind situatia juridica a Societatii Realitatea Media si a societatilor apartinatoare grupului, cu exceptia Petrom Service SA. Pentru asta a obtinut derogare de timp de la Consiliu. Au fost prezentate si declaratiile si cazierele actionarilor pana la nivel de persoana fizica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.