Nepotul lui Corneliu Coposu, Cristian Fulger, dupa patru ani de procese pe la instanta, se afla acum foarte aproape de a obtine casa care a apartinut familiei fostului lider PNTCD. In procesul care se afla pe rolul Curtii de Apel Constanta, ieri,
Nepotul lui Corneliu Coposu, Cristian Fulger, dupa patru ani de procese pe la instanta, se afla acum foarte aproape de a obtine casa care a apartinut familiei fostului lider PNTCD.

In procesul care se afla pe rolul Curtii de Apel Constanta, ieri, un reprezentant al Departamentului National Anticoruptie Constanta a anuntat ca DNA va renunta la imobilul atribuit institutiei printr-o hotarare de Guvern. Deja se fac demersuri pentru anularea respectivului act guvernamental.
Imobilul revendicat de nepotul lui Corneliu Coposu se afla pe Strada Remus Opreanu nr. 1, din municipiul Constanta, si este compus din subsol, parter plus doua nivele, mansarda si doua corpuri anexa amplasate pe un teren de 1.040 metri patrati.
DIN NOU NASTASE. Imobilul, administrat de Directia Agricola, a fost atribuit DNA in timp ce procesul de revendicare se afla deja in derulare. Motiv pentru care Cristian Fulger a facut plangere la DNA impotriva fostului premier Adrian Nastase, pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, in conditiile in care respectivul act normativ ar fi fost aprobat in octombrie 2003, la o luna dupa ce mostenitorul de drept al cladirii obtinuse castig de cauza in instanta. Imobilul a apartinut familiei Marcovici, din care facea parte si Arlette Marcovici, sotia lui Corneliu Coposu. (Violeta Fotache)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.