Ros-albastrii s-au intors ieri din turneul de pregatire din Cipru, dar ar putea pleca mai repede in Olanda, pentru prima mansa a meciului cu Heerenveen. Antrenorul Cosmin Olaroiu s-a declarat multumit de comportarea jucatorilor sai in stagiul de

Ros-albastrii s-au intors ieri din turneul de pregatire din Cipru, dar ar putea pleca mai repede in Olanda, pentru prima mansa a meciului cu Heerenveen.

Antrenorul Cosmin Olaroiu s-a declarat multumit de comportarea jucatorilor sai in stagiul de la Larnaca. ""A fost multa munca, meciuri grele, trei chiar foarte grele. Sper sa ne prinda bine pentru confruntarea cu Heerenveen"", a spus Olaroiu, care s-a aratat satisfacut de revenirea de forma aratata de Cristea, Oprita, Baciu si de Petre Marin, jucatori folositi mai putin in tur, dar si de acomodarea nou-venitului Cristocea.
PORTAR. Olaroiu a mai precizat ca transferul portarului portughez Carlos Alberto Fernandes a dat siguranta echipei. ""Este un portar bun, in primele doua meciuri amicale practic nu prea a avut ce sa apere, cu Liberec a avut ceva mai mult de furca si s-a descurcat foarte bine. S-a acomodat deja cu coechipierii"", a spus tehnicianul. Carlos a venit in Romania impreuna cu delegatia stelista, dar imediat s-a imbarcat intr-o cursa pentru Portugalia. El va reveni in tara maine, cand vor reincepe pregatirile pentru meciul cu Heerenveen.

1-1 CU LIDERUL DIN CEHIA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.