Imprimare profesionala Noua solutie software DaylightRIP a germanilor de la SCP Software permite o imbunatatire a productivitatii in proiectele de printare si RIP-uire profesionala a documentelor de format mare: postere, afise, bannere, planse s.a
Imprimare profesionala

Noua solutie software DaylightRIP a germanilor de la SCP Software permite o imbunatatire a productivitatii in proiectele de printare si RIP-uire profesionala a documentelor de format mare: postere, afise, bannere, planse s.a.m.d. Durata de printare a joburilor se reduce cu pana la 70% cu ajutorul noului subsistem. Ruland in spatele aplicatiilor grafice principale, acesta preia instantaneu managementul de culoare din aplicatia principala, eliberand in doar cateva secunde resursele utile ale sistemului pentru inceperea unui nou job. In plus, DaylightRIP 2006 ofera acum un mod integrat de calculare automata a costurilor de productie. Modulul poate fi configurat cu usurinta de administratorul de sistem si furnizeaza o evidenta detaliata a costurilor implicate in joburi sau in proiecte. Upgrade-ul vechilor versiuni la versiunea 2006 se poate face cu o cheie de activare, iar versiunea demo poate fi descarcata gratuit de la http://software.zspotmedia.ro/program-daylightrip.htm.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.