Antrenorul formatiei din Giulesti a afirmat ca berlinezii se situeaza valoric sub VfB Stuttgart, formatie care s-a clasat in urma feroviarilor in grupele Cupei UEFA. Rapid a ajuns sambata in Elvetia, la Montreux, unde giulestenii vor efectua un

Antrenorul formatiei din Giulesti a afirmat ca berlinezii se situeaza valoric sub VfB Stuttgart, formatie care s-a clasat in urma feroviarilor in grupele Cupei UEFA.

Rapid a ajuns sambata in Elvetia, la Montreux, unde giulestenii vor efectua un turneu de pregatire pana la data de 13 februarie, cand este programata deplasarea spre Berlin, pentru meciul tur cu Hertha, de la 15 februarie.
RELAXAT. Cu aproximativ doua saptamani inaintea primei intalniri cu formatia din Berlin, Razvan Lucescu a dat senzatia ca ar fi destul de linistit. ""Daca ar fi sa compar Hertha cu alta formatie pe care am intalnit-o in toamna in Cupa UEFA, aceasta ar fi doar VfB Stuttgart, dar cred ca ultima este mai valoroasa. Hertha nu este organizata si disciplinata atat de bine precum VfB, insa are valori individuale mai mari. Un dezavantaj pentru noi va fi faptul ca ei vor avea deja patru meciuri oficiale disputate in campionat cand ne vom intalni la Berlin. Totusi, avem sansa noastra: cu vointa si ambitie putem compensa aceasta lipsa a meciurilor cu care ne confruntam"", a afirmat antrenorul inaintea plecarii spre Elvetia.
PIERDERE. In urma examenului medical efectuat cu trei zile in urma, s-a constatat ca atacantul Viorel Moldovan nu va putea reveni pe gazon decat cel mai devreme la ora primei partide din returul Diviziei A. ""Rapid a realizat fara mine un parcurs extraordinar in Cupa UEFA si nu vad de ce as fi eu o mare pierdere in meciurile cu Hertha"", a spus atacantul.

VICTORIE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.