In Elvetia a avut loc ieri tragerea la sorti a meciurilor din play-off-ul pentru calificarea la CM 2007 de handbal masculin, care va fi gazduit de Germania. In tentativa de a se califica dupa 12 ani la un turneu final mondial, Romania va intalni sele

In Elvetia a avut loc ieri tragerea la sorti a meciurilor din play-off-ul pentru calificarea la CM 2007 de handbal masculin, care va fi gazduit de Germania. In tentativa de a se califica dupa 12 ani la un turneu final mondial, Romania va intalni selectionata Norvegiei. Primul meci va fi la Oradea, la 10 sau la 11 iunie, iar returul este programat o saptamana mai tarziu.
PUTERNICI. Desi ""tricolorii"" au evitat doua mari forte ale handbalului mondial, precum Serbia sau Slovenia, ei urmeaza a intalni un adversar despre care presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, a declarat ca nu si le-ar fi dorit. ""Sincer, n-am vrut sa cadem cu ei. Ma impresioneaza capacitatea lor de lupta, nu sunt usor de invins, dar sunt, totusi, accesibili. Vom juca la Oradea, iar acolo sper ca publicul sa fie al 8-lea jucator si sa puna umarul la calificarea pe care ne-o dorim cu totii"", a declarat Gatu.
ANTRENOR. Prezent la tragerea la sorti, antrenorul Lucian Rasnita s-a aratat optimist. ""Echipa noastra a inregistrat o crestere semnificativa in ultimii ani si sper sa fi ajuns la un nivel care sa ne permita sa ne luptam cu orice adversar. Norvegia e o echipa foarte puternica, masiva, dar cred in sansele noastre.""

PROGRAM


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.