Remiza, 1-1, inregistrata sambata in meciul amical cu divizionara B, CS Otopeni, a starnit nemultumirea antrenorului principal, Esteban Vigo. REVENIRE. Mijlocasul Dan Alexa a revenit in tricoul ""cainilor"", insa evenimentul a fost umbrit de o ev

Remiza, 1-1, inregistrata sambata in meciul amical cu divizionara B, CS Otopeni, a starnit nemultumirea antrenorului principal, Esteban Vigo.

REVENIRE. Mijlocasul Dan Alexa a revenit in tricoul ""cainilor"", insa evenimentul a fost umbrit de o evolutie palida a liderului de iarna. Mai mult, portarul Cristian Munteanu a comis o gafa uriasa, facand, practic, cadou golul prin care divizionarii B au deschis scorul in minutul 63. Florentin Petre (a€™83) a reusit egalarea, insa acest lucru l-a lasat indiferent pe antrenorul spaniol. ""Nu pot fi multumit de atitudinea delasatoare a echipei. Un meci nu se castiga doar prin talent, mai este nevoie si de daruire. Trebuie sa mai umblam la mentalitatea jucatorilor"", a declarat Vigo.
LINISTIT. Mult mai relaxat, presedintele executiv, Ioan Becali, a pus totul pe seama oboselii. ""A fost o replica destul de exagerata a Otopeniului. Noi am avut probleme cu oboseala si cu lipsa de idei, dar pana la urma a fost doar un amical"", a precizat liderul gruparii din Stefan cel Mare. ""Cainii"" au inceput in urmatoarea formula: Matache - I. Balan, Curt, Moti, Pulhac - Grigorie, Margaritescu, Ropotan, C. Munteanu - Cl. Niculescu, Zicu. Dupa pauza, Esteban Vigo a schimbat echipa, aruncandu-i in joc pe Cr. Munteanu, Fl. Petre, Alexa, Ad. Cristea, Danciulescu, Galamaz, Mihut, R. Stefan,
L. Goian si I. Iordache.

LUPTA IN 4


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.