Subcomisarul Catalin Chivu, seful Inspectoratului Judetean de Politie Braila, a jucat si chiar a si castigat la Loto alaturi de un individ pe care subordonatii sai de la Economic il cerceteaza de cativa ani pentru comiterea a aproape 40 de inselaciun
Subcomisarul Catalin Chivu, seful Inspectoratului Judetean de Politie Braila, a jucat si chiar a si castigat la Loto alaturi de un individ pe care subordonatii sai de la Economic il cerceteaza de cativa ani pentru comiterea a aproape 40 de inselaciuni.


Seful Politiei si-a pus numele pe acelasi bilet Loto cu Titi Sgircitu, individ catalogat de surse judiciare drept un ""cunoscut camatar"", care imprumuta bani in schimbul unor garantii imobiliare notariale, solicitand dobanzi considerabile. Pe acelasi bilet Loto cu care seful Politiei si Titi Sgircitu chiar au castigat un Logan, in decembrie 2005, a mai jucat si seful Judiciarului din Braila, cms. Sorin Leitoiu, potrivit dezvaluirilor facute de jurnalistii cotidianului Obiectiv.
INTAMPLARE NEFERICITA. Subcomisarul Chivu a recunoscut ca a jucat la Loto alaturi de Titi Sgircitu, insa a pus totul pe seama unei ""intamplari nefericite"". Chivu a mentionat, in apararea sa, ca n-a stiut ca pe acelasi bilet a jucat si Sgircitu, desi imediat dupa ce a castigat a precizat ca a jucat alaturi de alti politisti. Chivu a precizat, zilele trecute, cand s-a si aflat ca pe spatele biletului au semnat si persoane dubioase din Braila, ca a fost solicitat sa joace la Loto de niste prieteni, a facut-o - zicea - fara insa sa se fi interesat si cine mai joaca. A aflat dupa doua, trei zile, ca a castigat un Logan pe care trebuie sa-l imparta si cu Titi Sgircitu.
""VIATA MEA PERSONALA"". La randu-i, Leitoiu a negat vehement ca ar fi jucat alaturi de Titi Sgircitu: ""Viata mea personala e viata mea personala"". Curios este ca jurnalistii au intrat in posesia biletului Loto pe care toti jucatorii au semnat, numele lui Chivu este primul, iar al lui Titi Sgircitu este ultimul. Chiar din declaratiile lui Chivu rezulta insa ca in decembrie 2005 nu a fost singura data cand seful Politiei a jucat alaturi de un individ cercetat penal pentru inselaciune. Dosarul lui Titi Sgircitu se plimba de cativa ani intre Parchet, Politie si DIICOT, a dus chiar si la cercetarea unor notari publici, iar acum se afla, din nou, la Politie, anchetatorii invocand faptul ca nu gasesc una dintre partile implicate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.