Imunitate - Solutii potrivite pentru alesi Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat ieri ca trebuie gasita cea mai buna solutie care sa garanteze atat libertatea de exprimare a parlamentarilor, cat si aducerea acestora in fata justitiei at
Imunitate - Solutii potrivite pentru alesi
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat ieri ca trebuie gasita cea mai buna solutie care sa garanteze atat libertatea de exprimare a parlamentarilor, cat si aducerea acestora in fata justitiei atunci cand incalca legea. Intrebat daca in ultima sedinta a Guvernului i-a reprosat ministrului Justitiei, Monica Macovei, declaratiile facute recent de procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, in privinta imunitatii parlamentarilor, Vasile Blaga a raspuns: ""Am avut o singura precizare: a lua in balans, pentru ca nu intotdeauna esti in situatia sa alegi intre bine si rau"".
Matusa Tamara - Scuze ironice pentru Sarbu
""Vreau sa-mi cer scuze ca nu i-am prezentat-o pe matusa Tamara lui Ilie Sarbu. Cu Ilie Sarbu am fost in mai multe randuri la vanatoare si nu am luat-o pe matusa Tamara cu noi atunci, iar la intalnirile de familie nu am considerat ca acest subiect este important"", a declarat ieri presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase. Ilie Sarbu a afirmat intr-o emisiune televizata ca niciodata nu a auzit despre existenta matusii Tamara, lansand astfel o noua suspiciune asupra scandalului legat de mostenirea primita de Dana Nastase.
Covasna - PSD cere demisia lui Marko Bela
Conducerea PSD Covasna a cerut ieri demisia vicepremierului Marko Bela, pentru recentele declaratii facute la Targu Mures in legatura cu statutul minoritatilor nationale, considerand ca pozitia exprimata de liderul UDMR este incompatibila cu functia pe care o ocupa in Guvern. Marko Bela i-a cerut presedintelui Basescu sa studieze Legea minoritatilor din Ungaria si sa constate ca multe dintre solutiile aflate in proiectul statutului minoritatilor exista deja in aceasta lege.
Suceava - Migratie de la PD la PRM
Fostul presedinte al PD din comuna suceveana Scheia, Petru Poroch, impreuna cu alti 68 de membri au trecut la PRM. Poroch a primit functia de presedinte al filialei PRM din Scheia, a declarat ieri liderul PRM Suceava, fostul senator Gheorghe Acatrinei. Liderul PD Suceava, Constantin Eugen Uricec, a declarat ca motivul nemultumirii a fost schimbarea din functie a fostului lider local democrat, Petru Poroch, ca urmare a rezultatelor slabe obtinute in campania electorala din 2004.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.