Atleta
Varsta: 32 de ani Cea mai buna saritoare in inaltime a Romaniei A fost desemnata cea mai valoroasa saritoare in inaltime a anului 1998 de revista Track and Field Atleta Monica Iagar se retrage din activitatea competitionala. L
Atleta
Varsta: 32 de ani Cea mai buna saritoare in inaltime a Romaniei A fost desemnata cea mai valoroasa saritoare in inaltime a anului 1998 de revista Track and Field Atleta Monica Iagar se retrage din activitatea competitionala. La Gala care va avea loc maine cu aceasta ocazie vor participa oaspeti de seama, mari nume ale atletismului mondial, printre care sportivii Frankie Fredericks, Alina Astafei si Sarka Kasparkova. Fundatia ""Monica Iagar"" organizeaza astfel prima editie a ""Grand Prix-ului Monica Iagar"", un meeting atletic dedicat sariturii in inaltime, care deschide seria unei campanii de promovare a acestei probe sportive. ""Vreau sa pregatim AZI, avand grija de IERI, pentru ca MAINE sa fim din nou in lume"", a spus atleta. Monica Iagar, cea mai buna saritoare in inaltime a Romaniei, are in palmares trei titluri de Campioana Balcanica, unul de Campioana nationala a Frantei (1996) si opt titluri de Campioana nationala a Romaniei. Ea este dubla Campioana europeana si detinatoarea celui de-al 6-lea rezultat din toate timpurile in concursurile de sala (2,03 m). Pentru initiativa organizarii unei competitii de nivel mondial, Jurnalul National o declara pe Monica Iagar ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.