Asta ne mai lipsea! Romanii s-au facut de ras si la prestigiosul Targ de pret-à-porter, ce se desfasoara la Paris in perioada 2-6 februarie. NEMULTUMIRE. Cei care au reusit aceasta trista performanta au fost, culmea, nu oameni de rand,
Asta ne mai lipsea! Romanii s-au facut de ras si la prestigiosul Targ de pret-à-porter, ce se desfasoara la Paris in perioada 2-6 februarie.

NEMULTUMIRE. Cei care au reusit aceasta trista performanta au fost, culmea, nu oameni de rand, ci reprezentantii delegatiei romane, alcatuita din sefii unor firme de prestigiu, deci oameni cu staif. Marul discordiei? Repartizarea standurilor. Nemultumiti de spatiile oferite pentru promovarea produselor, expertii nostri n-au mai tinut cont de educatie si nici de locul in care se afla, declansand un scandal tipic dambovitean. Spre stupefactia tuturor, s-au tiganit chiar in mijlocul culoarului!
Astfel, ""trimisii"" la Paris ai Mariei Grapini (presedinta FEPAIUS? - Federatia Patronala a Industriei Usoare) au reusit sa mai aduca o bila neagra Romaniei. Si nu oricum, ci pe banii Guvernului nostru. Precizam ca Maria Grapini, supranumita si ""regina textilelor"", este una dintre cele mai bogate femei din tara, situandu-se pe un loc fruntas in Top 300 Capital, cu o avere estimata la noua milioane de dolari. E clar ca la editia urmatoare scandalagii nu vor mai ""pupa"" targ in buricul Parisului. (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.