Sportiva va concura maine pentru ultima oara in cariera, in cadrul unui Grand Prix organizat in premiera in Romania, la startul caruia se vor afla mari nume ale sariturii in inaltime. Saritoarea in inaltime Monica Iagar va simti maine pentru ult

Sportiva va concura maine pentru ultima oara in cariera, in cadrul unui Grand Prix organizat in premiera in Romania, la startul caruia se vor afla mari nume ale sariturii in inaltime.

Saritoarea in inaltime Monica Iagar va simti maine pentru ultima oara emotiile unui concurs ca sportiv de performanta. Maine, de la ora 16:00, Sala Floreasca din Bucuresti va gazdui un ""Grand Prix"" organizat in premiera in Romania, rezervat in intregime disciplinei care i-a adus lui Iagar titlul de dubla campioana europeana.
INVITATI. Concursul de maine a fost cuprins in calendarul oficial al FRA si Asociatiei Europene de Atletism (EAA). Invitatii de marca ai intrecerii vor fi Franckie Fredericks, cvadruplu medaliat cu argint la JO, si Sarka Kasparkova, una dintre cele mai mari atlete ale Cehiei, care
si-a inceput cariera cu saritura in inaltime, dar a cunoscut consacrarea la triplusalt, cucerind titlul mondial in 1997, in fata Rodicai Mateescu. De asemenea, la eveniment va mai lua parte si Alina Astafei.
""Pentru mine, atletismul a fost mai mult decat o competitie, a fost cea mai fascinanta experienta pe care am trait-o. Imi doresc ca lumea sa inteleaga mesajul acestui concurs, pentru ca nu este vorba doar de retragerea mea din viata competitionala"", a afirmat ieri Monica Iagar.

PARTICIPANTI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.