Ca$$a Loco a simtit nevoia sa interactioneze, din nou, virtual cu fanii. De aceea, dupa mai bine de un an, site-ul oficial al trupei s-a relansat, urmand conceptul grafic al copertei celui mai recent album, ""Mergi blat!"". Vizitatorii ga
Ca$$a Loco a simtit nevoia sa interactioneze, din nou, virtual cu fanii. De aceea, dupa mai bine de un an, site-ul oficial al trupei s-a relansat, urmand conceptul grafic al copertei celui mai recent album, ""Mergi blat!"".

Vizitatorii gasesc ""marfa"" multa si gratuita la www.cassaloco.com: videoclipuri, fragmente din piesele de pe acest album, fotografii si postere, tonuri de apel pentru telefonul mobil. Nu este de neglijat nici sectiunea ""Stiri"", de unde aflam ca, in fiecare joi, la Club Bavaria din Bucuresti, bistritenii din Ca$$a Loco sunt gazdele unui show ""cazut in cap"", ""PeTrecerea de pietoni"". (Dana Cobuz)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.