SPIRITS. Daca e vineri, e Yellow Club, adica muzica live si atmosfera de exceptie. In aceasta seara, un concert inedit ii va purta pe melomani pe aripile bluesului. Protagonistii serii sunt nimeni altii decat Mike & The Blue Spirits, care vor ave

SPIRITS. Daca e vineri, e Yellow Club, adica muzica live si atmosfera de exceptie. In aceasta seara, un concert inedit ii va purta pe melomani pe aripile bluesului. Protagonistii serii sunt nimeni altii decat Mike & The Blue Spirits, care vor avea un recital de mai bine de doua ore. De la ora 20:00. (R.G.)
HIP-HOP. Iubitorilor de hip-hop le recomandam pentru acest week-end clubul Web. Vineri, 3 februarie, vor fi invitati Ion & Vali, iar muzica aleasa si promovata de acestia se incadreaza in urmatoarele genuri: hip-hop, trip-hop si funck breaks. (M.N.)
ELECTRO. Sambata, 11 februarie, la clubul Frame vor rasuna ritmuri electronice. Protagonistii sunt Michi, de la Suie Paparude, si Dj Said. Amandoi vor mixa pentru voi atat breakbeat cat si electro. Intrarea la acest eveniment este 5 RON. (M.N.)
DEEA. John Digweed (foto), unul dintre cei mai cunoscuti DJ ""dati"" de Marea Britanie, vine astazi in studioul radio DEEA, in emisiunea REQUEST 6 TO 9. Realizatorii emisiunii, Liviu HODOR si DJ Andi, vor sta de vorba cu celebrul DJ si chiar il vor pune la treaba: un mix live in studioul radioului de la World Trade Plaza. Invitatul de 5 stele revine in Romania cu ocazia unei noi petreceri de senzatie ce are loc in Kristal Glam Club. (R.G.)
PETRECERI. Studio Martin da doua superpetreceri. ProFM cheama toti clubber-ii, vineri, 3 februarie, la o seara electrizanta alaturi de Michel de Hey si Vania. Petrecerea va continua si sambata cu Rhadoo si Frank Lorber. Cei care sunt ceva mai ""infipti"" vor avea parte de o petrecere pe placul lor. Daca este vineri, este ""TLS Party"" in Twice. Cele mai frumoase fete si multe premii. (R.G.)
KISS EVENTS. Seria de concerte KissFM se extinde si in Club Prometheus. Si, pentru deschidere, ce poate fi mai nimerit decat un concert sustinut de o trupa ce tine capul de afis al luptei antiplayback!? Asadar, de la ora 22:00, blues, jazz & rocka€™n roll somesean marca Nightlosers. La Ski After Hours, pe partia Sorica din Azuga, se-anunta o sambata incendiara cu MC Cristi Nitzu, Andreea Balan si un superconcert cu 3trei Sud Est. Tot sambata, la House Experience, stapanul platanelor va fi Sven Vath, DJ german cu o carte de vizita impresionanta, aflat pentru prima oara in Romania. (R.G.)
PENTRU INDRAGOSTITI. Astazi, la Sala Dalles, se deschide targul de cadouri al celor care se iubesc: ""Da€™alles Indragostitilor"". Pana la 15 februarie, sufletele-pereche isi pot darui de la bijuterii, cosmetice, decoratiuni, ornamente si produse de ciocolata pana la carti, CD-uri si tablouri. Ciclul de expozitii pe 2006 ""NOI Sarbatorim"" este deschis de acest targ. Intrarea este libera. (C.D.)
TRIO. Clubul Big Mamou organizeaza in data de 9 februarie, ora 22:00, un concert unic cu trupa americana Chris Tofield Band: Chris Tofield (chitara si voce), Steve Clarke (bass) si Liviu Pop (drums). Tofield este laureat al premiilor Grammy si W.C. Handy si a participat cu trioul sau in numeroase concerte ca opening act pentru B.B. King, Jeff Healey, Johnny Winter, Edgar Winter sau Robert Cray. (R.G.)

& MORE

BIG MAMOU
3.02: B.B.B. (Baicea Blues Band) ora 22:00
4.02: T.O.N.E. (Tomaselli, Ochescu, Neagu Experiment) ora 22:00
5.02: Concursul R.G.C. ora 21:00
9.02: Chris Tofield Band (USA) ora 22:00
GREEN HOURS
6, 7.02: teatru ""The Sunshine Play"" de Peca Stefan ora 20:00
8.02: Young Musician to the Roots of Jazz/ Adrian Cristescu Live (jazz) ora 21:00
9.02: concert Ion Baciu Jr Trio ora 21:00
SPIDER CLUB
5.02: DJ Latam ora 19:00
CLUB A
3.02: teatru ""Ursul"" de A.P. Cehov ora 19:00
4.02: teatru ""Monoloagele vaginului"" dupa Eve Ensler ora 19:00
5.02: Summer Sunday party cu DJ Eddie
6.02: Proiectie de filme documentare ora 18:00
7.02: Rock Forum: concert Noris Band
8.02: Teatru ""Femeia cazuta in barbat"" ora 19:00
9.02: Florin Lazarescu - scris si desene animate ora 18:00


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.