Trustul de presa INTACT ii solicita oficial presedintelui Romaniei, Traian Basescu, sa nominalizeze grupurile mass-media si trusturile de presa ""dominate"" sau ""utilizate"" de grupuri de interese ""nelegitime"", ""de tip mafiot"". Prin discursul
Trustul de presa INTACT ii solicita oficial presedintelui Romaniei, Traian Basescu, sa nominalizeze grupurile mass-media si trusturile de presa ""dominate"" sau ""utilizate"" de grupuri de interese ""nelegitime"", ""de tip mafiot"".
Prin discursul sau din
1 februarie, presedintele Basescu a aruncat in mod nedrept valul banuielilor si suspiciunilor asupra tuturor institutiilor mari de presa din Romania. Declaratiile sefului statului, ramase la stadiul generalist, sunt de natura sa aduca o atingere grava credibilitatii intregii prese romanesti in ochii opiniei publice, ceea ce nu poate fi acceptat de noi.
In lipsa unor precizari nominale, vom considera iesirea publica a presedintelui Basescu ca o incercare fara precedent de discreditare a presei romanesti si a patronatului acesteia.
Ca unul dintre cele mai vechi, mai credibile si mai puternice grupuri de presa din Romania, trustul INTACT solicita Clubului Roman de Presa sa se alature demersului nostru.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.