Ciclism - Turul Qatarului, printre camile De curand a inceput cea de-a cincea editie a Turului ciclistic al Qatarului. Prima etapa, intre Stadionul din Khalifa si Al Khor Corniche, a fost castigata de campionul mondial, belgianul Tom Boonen. Ciclist

Ciclism - Turul Qatarului, printre camile
De curand a inceput cea de-a cincea editie a Turului ciclistic al Qatarului. Prima etapa, intre Stadionul din Khalifa si Al Khor Corniche, a fost castigata de campionul mondial, belgianul Tom Boonen. Ciclistii se bucura de spectatori mai putin obisnuiti... camilele, care se uita curioase la caravanele de sportivi.
Arabia Saudita - Innebunit de parinti si neveste
Un tanar din Arabia Saudita a ajuns la spital cu probleme mintale dupa ce parintii l-au fortat sa se insoare de patru ori in numai sase luni. Batalia intre membrii familiei a inceput in momentul in care tatal a dorit ca fiul sau sa se casatoreasca cu o fata din neamul sau. Pentru a nu se lasa mai prejos, mama l-a fortat sa se insoare cu o alta fata, insa de data asta din partea ei. Intrucat ""balanta"" trebuia sa incline in favoarea capului familiei, tatal l-a mai casatorit cu o alta ruda de-a sa. Numai ca mama n-a dorit sa cedeze raportul de forta, asa ca bietul baiat s-a trezit cu o a patra nevasta. Potrivit cotidianului arab Al-Watan, tanarul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a innebunit la propriu, fiind tratat in clinica de psihiatrie a unui spital din Arabia Saudita.
Record - Campioana la mancat sandvisuri
Sonya Thomas a castigat 8.000 de dolari dupa ce a mancat 26 de sandvisuri cu branza, in numai zece minute. Cu toate acestea, tanara din Marea Britanie este foarte dezamagita de performanta sa. ""Puteam sa fac mai mult, ma antrenasem pentru 30 de sandvisuri"", a declarat campioana. Printre recordurile sale se numara ingurgitarea a 37 de hot doguri in 12 minute, 56 de hamburgeri in 8 minute sau 5 kilograme de placinta cu branza in noua minute.
Analize - Felicitari, sunteti ""gravid""!
Un pensionar din Nottingham a fost uimit sa primeasca o scrisoare din partea maternitatii locale care-l invita sa se pregateasca pentru nastere. ""Felicitari, sunteti gravida!"", scria in epistola. Mai mult, barbatul era sfatuit sa bea foarte multa apa inainte de a face ecografia. Se pare ca incurcatura a fost facuta de cei care erau in practica la Nottingham City Hospital.
Licitatie - Jordan isi vinde silicoanele

Fotomodelul Jordan s-a saturat de numarul mare la sutien. Drept pentru care va suferi o interventie chirurgicala de micsorare a sanilor. Cei care vor sa pastreze o amintire a bustului impresionant al lui Jordan pot intra pe site-ul eBay, intrucat fotomodelul vrea sa-si vanda silicoanele la licitatie. ""Le am de opt ani. Este timpul pentru o noua pereche mai mica si mai obraznica"", a declarat Jordan, citata de The Sun.

Rubrica realizata de
Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.